Even geduld

Axelishes icon Axelishes logo Home Verkennen Over Disclaimer Mijn Account Winkelmandje Checkout CADEAUTJES SIERADEN HANDGEMAAKT ACCESSOIRES HEREN KRALEN SETTINGS IMPORT VOOR DE KLEINTJES EDELSTENEN Oorbellen Onderdelen Veterklemmen Eindkapjes Bedels Verlengkettingen Buigringen Wenskaarten Wierookhouders Wierook BOEKEN DISPLAYS INPAKKEN HONDEN & KATTEN Wierookbranders KIDS Witte Salie KERST HALLOWEEN

Algemene voorwaarden

1. De verkoper.

De webwinkel Axelishes is gevestigd in België onder de naam LenVer BV te 2400 Mol, Kortestraat 13 met ondernemingsnummer 0767914158, BTW nummer BE0767.914.158, e-mailadres info@axelishes.be en telefoonnummer +32 492 543 006.

2. Toepassing.

Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden. Samen met deze voorwaarden gaat de klant akkoord om geen frauduleuze of valse bestellingen te plaatsen. Als we zien dat er een dergelijke bestelling is geplaatst, zijn we gerechtigd om de bestelling te annuleren en de betreffende overheidsinstanties hierover te informeren.

3. Prijzen.

Alle prijzen vermeld op onze website zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. LenVer BV is niet verantwoordelijk voor prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer, zet- of drukfouten en kan deze ook na een bestelling corrigeren.

De verzendkosten:

Verzending binnen België: € 7,50

Bestellingen vanaf € 60,00 worden binnen België gratis verstuurd.

Verzending naar Nederland: € 10,00

4.Levering:

Wij doen onze uiterste best om een zo snel mogelijke levering te verzekeren. Wij versturen al onze bestellingen via DPD. De klant krijgt een Track&Trace-code om het pakketje te kunnen volgen. Indien men niet aanwezig is op het tijdstip van de levering van het pakket ontvangt men een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus en kan men het pakje zelf afhalen in het door de transporteur gekozen pakketpunt. Wanneer de bestelling goed bij ons vertrokken is maar toch kwijtraakt bij DPD, kan LenVer BV hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

De klant bezorgt aan LenVer BV het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de klant en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

5. Bevestiging bestelling - Voorraadbeheer.

Nadat men een bestelling verstuurd heeft, krijgt men een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van de bestelling. Mocht er een foutje geslopen zijn in ons voorraadsysteem en een artikel niet meer voorradig zijn krijgt men daar binnen de 2 werkdagen bericht van.

6. Betaling.

Bij LenVer BV zijn verschillende betaalmethodes mogelijk zoals:

*Bancontact

*Maestro

*Visa

*Mastercard

*Apple-Pay

*Google-Pay

*iDeal

Bij afhaling kan men cash, met QR-code of Bancontact betalen. Betaling kan ook gebeuren d.m.v. een tegoed- of cadeaubon met vermelding van de kortingscode in het daarvoor voorziene vakje.

7. Verzakingsrecht - Retourneren.

Men heeft het recht om de geleverde artikelen te retourneren zonder betaling van boete of opgave van een motief en dit binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de artikelen.

Men kan de artikelen aan ons retourneren onder de volgende voorwaarden:

U dient LenVer BV binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de artikelen via e-mail (info@axelishes.be) in te lichten.

De artikelen moeten ongeopend, ongebruikt, onbeschadigd, en in de originele verpakking teruggestuurd worden binnen de 14 kalenderdagen (de verzenddatum geldt als controle) naar: LenVer BV, Kortestraat 13 te 2400 Mol. De verzendkosten voor het retourneren van de artikelen vallen ten laste van de koper. Wanneer men zich houdt aan bovenstaande voorwaarden krijgt men een tegoedbon in ruil voor de teruggestuurde goederen die 1 jaar geldig is.

Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden steeds geweigerd en teruggestuurd naar de afzender.

Als blijkt dat de goederen niet conform de voorwaarden van het verzakingsrecht zijn ontvangen dan wordt het aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten niet terugbetaald.

Het retourneren geldt niet op artikelen in solden, outlet of artikels op bestelling.

LenVer BV houdt zich het recht voor teruggezonden goederen te weigeren indien niet aan bovenstaande voorwaarden is voldaan.

8. Risico van verzending.

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens de verzending via DPD. De producten worden zo verpakt dat beschadigingen bijna onmogelijk zijn.

9. Kwaliteit.

De kleuren op de foto’s kunnen afwijken. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm hebben er ook een invloed op. Ook de grootte van de kralen op de foto’s van onze juwelen kunnen afwijken van de oorspronkelijke grootte.

10.Garantie

LenVer BV is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken aan de artikelen aangeboden op de webshop. Er is geen garantie op het verkleuren van de metalen onderdelen. Deze verkleuring is natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van uw huid.

11. Klachten.

Klachten kunnen schriftelijk (LenVer BV – Kortestraat 13 – 2400 Mol) of via e-mail (info@axelishes.be) worden ingediend en zullen behandeld worden binnen de 7 kalenderdagen na ontvangst.

Kortestraat 132400 - Molinfo@axelishes.beAxelishes+32 492 543 006BE 0767.914.158https://www.axelishes.be/